Велики београдски ватерполо спектакл полако се ближи. Од 18. до 23. јуна на базену СЦ „Ташмајдан“ играће се финални турнир Светске лиге чији ће победник директно изборити пласман на Олимпијске игре у Токију 2020. године.

Осим домаћина Србије у Б групи такмичиће се Хрватска, Казахстан и Аустралија , док ће А групу чинити Шпанија, Мађарска, Јапан и Канада. Врхунски ватерполо гарантују велики такмичарски мотиви у борби за визу за Игре у Јапану, али и наградни фонд који износи 350 хиљада долара.

Ватерполо савез Србије увелико се припрема за овај велики спортски догађај, а од четвртка 9. маја у продаји ће бити комплети улазница за све утакмице.

  • Комплети улазница ће моћи да се купе на свим продајним местима Ticket vision-а (бивши Eventim) као и преко сајта www.tickets.rs – објашњава Немања Маријан, генерални секретар Ватерполо савеза Србије и додаје:

– Цене комплета улазница, дакле за све 24 утакмице, су 6000, 8.500 и 11.000 динара, а продаја комплета трајаће до 31. маја. Морам да напоменем да ће се на продајним местима Тицкет висион-а прво издавати ваучери, који ће се потом мењати за персонализоване пластичне картице. Замена ће се вршити од 10. јуна на летњој благајни СЦ Ташмајдан од 10 до 20 сати, а идеја ј била да сви они који купе улазнице и подржне нашу репрезентацију  мају вредан сувенир са финалног турнира Светске лиге у виду пластифициране картице.

Немања Маријан је најавио да ће продаја појединачних улазница почети 1. јуна, а капацитет трибина на отвореном базену СЦ Ташмајдан биће 4.000 места.

– Мечеви ће се играти у две сесије по две утакмице, у поподневном програму од 15 сати и од 16.45, осим првог дана када ће због цеременоније свечаног отварања ти мечеви почети сат раније, и у вечерњем термину од 19.15 и 21 сат. За нашу репрезентацију, до утакмица за пласман, биће резервисан последњи термин од 21 сат. Позивам све љубитеља спорта и оне који воле наше ватерполисте да им пруже подршку. Ватерполо репрезентација Србије је у прошлости небројано пута обрадовала нацију и сада је прави тренутак и прилика да се навијачи одуже нашим ватерполистима за све успехе. Зато је и слоган наше кампање „На трибине за делфине“. Имамо иделану прилику да освајањем првог места будемо први колективни спорт из Србије који ће изборити пласман на Олимпијске игре. Неће бити нимало лако и зато се уздамо у помоћ наших навијача и велику енергију са трибина која ће нам бити преко потребна – закључио је Маријан.

Оставите Коментар