Као што је раније најављено, председник Српске Деснице Миша Вацић је на званичном ФБ налогу Српске Деснице одговарао на велики број питања у директном обраћању поводом актуелне мигрантске претње.

У складу са програмом Српске Деснице о важности очувања нашег националног бића кроз повећање српског наталитета, домаће привреде и останка омладине у Србији, Вацић је изнео чврст став о строгој забрани уласка илегалних исламских имиграната у нашу државу.

„Вештачка криза са илегалним таласом великих муслиманских маса коју чине војноспособни мушкарци нема хуманитарни карактер, већ је увод за систематску исламизацију Европе. Лично сам предложио председнику Вучићу да војска херметички затвори границе на југоистоку земље што је и урађено убрзо након мог апела што сматрам својим политичким успехом“.

Лидер српских десничара изјавио је да Српска Десница чини конструктивну опозицију власти, али да никада неће ићи против своје државе која се налази у сложеним условима гробалне пандемије вируса Корона. „Иако је моје ФБ обраћање планирано на тему претње од исламистичких економских имиграната, морам се осврнути и на протестни митинг који су најавили поједини лидери прозападне опозиције за 30. април, баш у време када на снагу ступа прописани полицијски час и забрана кретања у циљу коначног сузбијања корона вируса“ – рекао је Вацић уз оцену да иза ове одлуке стоје снаге које не желе добро Србима.

„Циљ политичких покрета који су изгубили сваки углед у српском народу јесте да се узнемири јавност, прекрше закони и изврши дестабилизација Србије као октобра 2000. године и да неће наићи на подршку народа“.

Миша Вацић у наставку обраћања уживо је нагласио да кризу са исламистичким хордама можемо успешно решавати само уколико станемо у јединствен државотворни блок странака на власти, одговорне опозиције и већине родољубиво опредељених људи.

„Нација која се држи својих предака, Цркве и моћних савезника са Истока не може бити поражена“. Председник Српске Деснице подсетио је да мигрантско насиље траје већ дуже времена у Србији. „Нећемо дозволити да милитантни џихадисти претворе нашу земљу у терористички камп, спречићемо нападе на наше жене, сестре, мирно становништво и припаднике војске.“

Вацић је закључио да ће политички програм са којим наступа Српска Десница пред народом ради уласка у институције власти на изборима сваком човеку гарантовати сигурност и заштиту од агресивних илегалних имиграната.

„Наша патриотска и законска обавеза биће да протерамо опасне екстремисте из Србије и обезбедимо све услове за неометан политички и економски развој за наш народ. Одлучно ћемо се обрачунати са онима који мисле да ће исламски фундаментализам бити толерисан у земљи која је преживела вековни отомански терор и окупацију!“

Оставите Коментар