Бобан Богдановић зв. Кепец и Пацов, председник НВО „Одговор“, истакнути шиптарски промотер у Београду, смислио је како да дође до донације приштинског режима.

Овог пута у функцију је ставио локал своје бивше супруге „Нађина кухиња“ у Београду, ул. Цара Душана број 27. 

Наиме, Богдановић је својој хомосексуалној вези Рустему Рушитију из Гњилана, предложио да се „Нађина кухиња“ уврсти у списак локала коју учествују у акцији „донирај оброк за гладну албанску децу“, али на такав начин да „Нађина кухиња“ сваког месеца прима уплате од приштинског режима за непостојећу услугу. То у пракси значи да ће „Нађина кухиња“ у Београду имати статус правног лица које ће без било каквог правног основа примати новчана средства из буџета тзв. Владе Косова, и то све захваљујући блискости Бобана Богдановића са Рустемом Рушитијем из Гњилана, који је иначе некадашњи припадник шиптарске терористичке организације „ОВК“.

Поставља се питање шта раде надлежни државни органи Републике Србије који толеришу овакву активност у главном граду наше земље. Такође, треба и разјаснити зашто је локал „Нађина кухиња“ изнад закона, и ко су још, поред Богдановића, прави заштитници ове криминално-сепаратистичке активности.

Подсећамо да је недавно дошло и до тровања групе грађана оброцима из „Нађине кухиње“, о чему је већ детаљно извештавано на бројним порталима.

Наша редакција ће свакако наставити да се бави са овом темом, све док не подстакнемо надлежне државне органе да коначно започну да раде свој посао.

Оставите Коментар