Председник Одбора за контролу рада служби безбедности Скупштине Србије Игор Бечић захтевао је од надлежних служби да одмах узму у разматрање оперативне податке који указују да се на Вучића припрема напад испред зграде РТС

Лидер Двери Бошко Обрадовић поново прети! Он је јуче позвао присталице Савеза за Србију да дођу испред зграде РТС у време гостовања председника Србије Александра Вучића у емисији „Упитник“.

Овај позив брзо се раширио на друштвеним мрежама, а Обрадовић је најавио да ће се грађани „спонтано“ окупити како би председника питали оно што, како је рекао, РТС неће смети.

Поводом Обрадовићевих претњи да ће чак и спречити Вучићево гостовање у „Упитнику“, реаговао је заменик градоначелника Београда Горан Весић, поручујући да се Вучић „таквих мишева не плаши“.

„Храбри“ љотићевац

  • Љотићевац је посебну „храброст“ добио док је путовао ка резиденцији америчког амбасадора, очигледно у жељи да се посебно истакне и додвори, почео је јавно да прети председнику и да најављује акцију коју ће да изведе испред РТС. Чујем да је Бошку друштво у резиденцији правио и онај лопов Ђилас, који је кукао на слободне медије у Србији, заборављајући да је он газдовао многима, да многе контролише и сада, а обогатио се крадући од РТС, пред којим ће да лудује са својим партнером Бошком љотићевцем – навео је Весић.

Председник Одбора за контролу рада служби безбедности Скупштине Србије Игор Бечић захтевао је од надлежних служби да одмах узму у разматрање оперативне податке који указују да се на Вучића припрема напад испред зграде РТС.

Забринут

  • Изражавам забринутост јер се као инспиратори помињу људи који су апсолутно способни да ураде ствари које би могле имати несагледиве последице за Србију и цео српски народ.

Оставите Коментар