Фокс њуз, амерички телевизијски канал, најавио је да ће амерички председник Доналд Трамп у великој акцији против својих противника објавити тајне документе.

Kако је најавио новинар Фоск њуза Лу Добс, биће откривено како је надзиран Доналд Трамп, његова председнички изборни штаб током претходних избора, као и извештаји Kристофера Стила, бившег агента британске МИ6, од кога је потекао „Русијагејт“, односно тврдње да је Русија наводно умешана у изборе на којима је Трамп победио.

​Добс је информацију о откривању докумената из Обамагејта објавио позивајући се на Џона Соломон, главног уредника „Џаст њуза“ и Фоксовог сарадника.

Kако је рекао Соломон, ради се о документима које је ФБИ покушао да сакрије од јавности у последње четири године.

Соломон тврди да је Kристофер Стил, у разговору са ФБИ, навео да је објавио своје извештаје како је Русија умешана у америчке изборе, да би помогао Хилари Kлинтон и скренуо пажњу са афере објављивања њених и-мејлова.

  • Афера са умешаношћу Русије је измишљена како би се заштитила Хилари Kлинтон од даљег објављивања њене афере – рекао је Соломон.

Нешто слично најавио је и Емон Џеверс, новинар ЦНБЦ-а, који тврди да ће Трамп објавити тајне документа у вези са оптужбом против Хантера Бајдена да је користио моћ свог оца Џоа, тада потпредседника САД да помогне украјинској компанији на чијем платном списку је био.

Џеверс наводи и да ће Трамп помиловати неколико осуђеника, издати извршна наређења, али да постоји могућност и да објави тајна документа у вези са Доминион машинама за гласање, за која је амерички председник тврдио да су један од главних начина за манипулацију на изборима.

Подсетимо, „Обамагејт“ је настао када је Доналд Трамп објавио да је бивша влада Барака Обаме смештала афере његовим сарадницима да би осујетила Трампов долазак на власт.

У афери и-мејлова Хилари Kлинтон тражена је истрага због тога што је она наводно преко приватне адресе послала велики број потенцијално поверљивих информација, што је открила истрага Стејт департмента. ФБИ је касније саопштио да нема доказа о криминалним радњама.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар