Овај млади убица био је један од оних чији су злочини толико шокантни да се чине попут дела неког хорор филма.

Вести о стравичним злочинима младог, осмогодишњег, и најмлађег серијског убице на свету, Амардип Сада, 2007. године прошиле су се светом. Са убиствима је почео годину дана пре него је коначно завршио у рукама полиције.

Његове жртве била су деца, бебе из локалног села, а међу њима и његова осмомесечна сестра.

Иако није јасно зашто је нападао децу, претпоставља се да су му били лаке мете због тога што се нису могли да се бране и што су били јако малени, пише Ранкер.

Амардип је рођен 1998. године у Бегусарају у Индији. 2006. године је убио шестомесечног рођака, а убрзо након тога осмомесечну сестру. Затим је убио још једном, годину дана касније, шестомесечну ћерку комшије. Нико га није пријавио, и тешко је разумети зашто је његова породица скривала његове злочине. Настрадала је и трећа беба. Док га је полиција испитивала чинило се да оптужбе не схвата озбиљно. Када су га питали зашто је убио троје деце, он је затражио кекс.

Породица је покушала да сакрије његове злочине, и чини се да му нису објаснили да је учинио нешто лоше. Када су се локалци почели да распитују, он је са весељем причао о томе што је учинио. Чак им је помогао да пронађу једно од тела. Злочине је детаљно описивао.

– Спавала је у школи. Одвео сам је мало даље и убио је каменом, па сам је сахранио – говорио им је о убиству последње девојчице.

Полиција је открила да су његове речи биле истините када су пронашли тело шестомесечне Кушбо у плитком гробу који им је Сада показао. Поглед на тело потврдио је његове речи, ударио је у главу циглом и разбио јој лобању. Случај је привукао пажњу медија и психолога, а један од њих Шамшад Хусеин, рекао је како је Сада највероватније садиста који ужива да наноси повреде. Према другом, он не познаје разлику између добра и зла. На крају, дијагностификован му је поремећај понашања.

Верује се да се његов проблем може успешно да излечи. У САД-у детету који почини посебно страшне злочине може се судити као одраслој особи. У Индији важе другачија правила, која су омогућила да Сада избегне било какве легалне последице.

Најстрожа казна коју је могао да добије је била три године у поправном дому. Никакве информације о његовом стању и пресуди нису јавно објављене, а неки претпостављају да је добио три године у психијатријској установи. Амардип Сада контактирао је медије 2015. и обавестио их да борави у дому за младе до своје 18. године. На свој рођендан 2016. године требало је да изађе на слободу. Наводно је променио име у Самарђит како би сачувао приватност.

Оставите Коментар