Тренутно најомраженија личност у Србији свакако је Аустралијанац Гинтер Фелингер. Он је у Србији боравио неколико дана, а своје путешествије редовно је делио са својим пратиоцима на Твитеру.

Није заобишао ниједну знаменитост у Београду, нити пропустио прилику да окачи селфи са заставама НАТО, независног Косова, велике Албаније и упути подршку албанским сепаратистима, припадницима ЛГБТ.

Сваку његову фотографију пратили су провокативни коментари где подржава НАТО бомбардовање, а посебан гнев изазвала је фотографија код споменика мале Милице Ракић трогодишње жртве НАТО бомбардовања, где је захтевао да се споменик уклони.

Све ово изазвало је оправдан гнев српског народа, до те мере да су се на мрежама појавили његови бројеви телефона уз позив да га српски народ позове и каже му шта мисли о његовим болесним предлозима и коментарима.

Међутим, мало је познато да је Гинтер у Србију дошао на позив пропалог ваљевског адвоката Чедомира Стојковића, кога је он крајем јануара угостио у Бриселу.

Треба напоменути да пропали адвокат живи у Београд, за разлику од Гунтера и да дели потпуно исте ставове, што се и може видети на његовом Твитер профилу али и јавним појављивањима.

У прилогу погледајте само неке од његових болесних твитова

Оставите Коментар