Повратница у општини Ђаковица Драгица Гашић, чији је стан јуче обијен и испретуран, а из њега украдене ствари, каже да јој је све изнето, али је она претходну ноћ ипак провела у стану.

Гашић је јуче, након што се вратила из Клине, из посете сестри, затекла обијен стан из кога је, како каже, све изнето „осим брашна и пола килограма макарона“.

Додаје да није проблем храна и све остало што је однето, али јесу лекови и месечна доза инсулина.

  • Отишла сам у петак у пола четири поподне у село код сестре у Велико Крушево, код Килине, да се мало одморим. Јуче смо се ја и Вуксан вратили и затекли, шта смо затекли, разваљена врата и све почишћено – рекла је Гашић.

Испричала је да је имала залихе хране и у замрзивачу, али да је све однето, као и бела техника, намештај, а остављено само брашно и пола кила макарона.

  • Највећи проблем су лекови, ја сам срчани болесник и дијабетичар. Сестра ми је подигла месечну дозу – каже Гашић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Уз Драгицу Гашић је и током претходне ноћи остао пријатељ Вуксан Гојковић, који јој, по препоруци директора Канцеларије за Косово и Метохију, помаже да остане у родном граду, у коме је нико не жели.

Према њеним речима, врата су скроз разваљена и то не може да се поправи.

  • Имам врата која ми не дају да уградим, писала сам захтев општини за промену врата, али још нема одговора. Вуксан је био ту, без њега не бих смела да останем сама у стану разваљених врата. Када сам у стану полиција дежура испред зграде. Тако је било и ноћас. Ноћ је мирно прошла – испричала је она.

Бориће се, каже, да остане на своме.

Драгица је уторак увече рекла да не зна ко то ради и да је све пријавила полицији, која је дошла и направила увиђај.

  • Било их је 10-ак, командир полиције је био, рекао је да ће да середи и да смири ситуацију. Али, врата када су видели каква су они су се запањили – рекла је Гашић.

Оставите Коментар