Целокупни одбор Нове Србије у Бачкој Паланци на челу са председником одбора Николом Бјељац – Пиџом прешао у Српску десницу.

Пиџа и Миша Вацић, Фото: srpskadesnica.rs
Пиџа и Миша Вацић, Фото: srpskadesnica.rs

Чувени предузетник из Бачке Паланке потписао је у седишту Српске деснице на Теразијама приступање Српској десници. Бјељац је понео велики број приступница у Бачку Паланку да учлани све људе из одбора Нове Србије, јер како је истакао у Српској десници је препознао иницијативу искреног залагања за Србију и њен народ. За то је добио подршку свих чланова, досадашњег одбора Нове Србије.

Патриоте из Нове Србије своје место виде уз најмлађег политичког лидера који је већ успео око себе да окупи 16 патриотских и ветеранских покрета и удружења. Миша Вацић, иако млад човек, велики је борац и може патриоте да води у успешну будућност, да остваримо заједно победу за наш народ, наспрам Веље који је изиграо поверење свих чланова.

Уговор и приступању одбора Нове Србије у Српску десницу, Фото: srpskadesnica.rs
Уговор и приступању одбора Нове Србије у Српску десницу, Фото: srpskadesnica.rs

У Српској десници нам потврђују да поред људи из Нове Србије, у задње време воде преговоре о преласку и са људима из других патриотских странака. О чему ће више када се озваничи прелазак, као што је био случај у Бачкој Паланци.

--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here