Народни посланик Мариника Тепић очигледно нема паметнија посла него да прати чланове и руководство Центра за безбедност, истраге и одбрану ДБА. Наравно, све то о трошку грађана Србије јер, плату коју добија као посланик, добија из буџета који се пуни нашим новцем.

Ми се политиком не бавимо, уредно смо регистровани и послујемо по свим законима Републике Србије, што је проверљиво, али нажалост, политика се бави нама, те смо принуђени да се бранимо.

Хајка која је покренута против нас, оног тренутка када смо одбили финансирање једне стране амбасаде а да заузврат пишемо текстове против наше полиције и државног врха, не престаје. Наша организација има сферу деловања на тему безбедности, те је и природно да ћемо неки вид сарадње имати са Министарством Унутрашњих Послова. Та сарадња своди се на састанке које заказујемо редовним путем, што је провељиво, те изношењем критика и предлога на састанцима.

Фото: Facebook printscreen

Опозиција, ако можемо тако да их назовемо, нападали су нас када радимо хуманитарне акције, али највећу хајку на нас покренула је када смо желели МУП-у да проследимо предлог везано за идеју о Грађанским Патролама. И сада, када је у току организација округлог стола на ову тему, а где ће бити укључена и стручна јавност, поново нас прате, фотографишу, подносе лажне пријаве, скидају таблице са насих возила, пису графите по канцеларији, ломе надзорне камере, нападају…

Господо из опозиције, уместо што нас пратите, фотографишете и подносите лажне пријаве, боље би вам било да се довучете у Скупштину и радите оно за шта и добијате плату. Стављање мете на нашу организацију није оно чиме треба да се бавите, све лажне пријаве које сте поднели, пале су у воду.

Знамо да преко нас покушавате да нападнете министра др Небојшу Стефановића и то у тренутку када је пред министром тежак задатак, одбрана српских интереса, да Косово не постане члан Интерпола. Срамно је то што радите и покушавате да минирате напоре српске делегације и министра Стефановића да се изборе за ову нашу Србију. Срамно је то што уопште стајете на страну лажне државе Косово.

Стеван Ђокић, председник Центра за безбедност, истраге и одбрану ДБА

Оставите Коментар