На канцеларијама Праве Црне Горе у Бару синоћ је оскрнављен мурал посвећен упокојеном митрополиту Амфилохију. Случај је пријављен полицији

– Напади се настављају. У задњих десет дана сведоци смо срамним дешавањима у нашем граду. Од напада и обијања Храма Светог Јована Владимира до скрнављења мурала блаженопочившег митрополита Амфилохија на канцеларијама Праве Црне Горе. Наиме, у ноћи 30. маја непознати починиоци су оскрнавили мурал митрополита Амфилохија и црногорску тробојку на канцеларијама Праве Црне Горе уз поруку “смрт фашизму” – тврди председник одбора Праве Црне Горе Бар Вукан Голубовиц́.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Према његовим речима, Права Црна Гора најоштрије осуђује овај страшан чин и позива надлежне органе да што пре реагују и пронађу починиоце који су ово урадили.

– Овако бахат однос према Цркви и њеним великодостојницима није се испољавао од времена комунизма, а само је знак продубљених подела оних који су их креирали са циљем да на њима владају. Хвала Богу, 30. августа дошло је до смене власти, а са њом ћемо полако искоренити све покушаје раздора и подела међу народом Црне Горе. Све им је узалуд. Нашим великодостојницима никада ништа нисте могли, па нећете ни сад – закључио је Голубовић.

Leave a Reply