Чланови једне навијачке групе физички су у Вуковару напали тројицу младића српске националности, објавио је данас „Вечерњи лист“, позивајући се на незваничне полицијске изворе.
Из Полицијске управе Вуковарско-сремске саопштили су да је у ноћи 12. октобра, око два сата у Жупанијској улици у Вуковару испред угоститељског објекта дошло до физичког сукоба више особа.

Полиција је навела да је криминалистичким истраживањем утврђено да је шест особа од 18 до 25 година физички напало три особе у између 23 и 24 године, а да је при томе једна особа задобила тешке телесне повреде, док су две лакше повређене.

Сви учесници сукоба су с подручја Града Вуковара, а о догађају је обавештено државно тужилаштво. Наводно се све догодило након што су тројица младића напустила објекат и кренула према аутомобилима.

Особа која је задобила тешке телесне повреде завршила је у KБЦ Осијек на операцији. Полиција је до имена свих починилаца дошла уз помоћ надзорних камера постављених на угоститељском објекту чији су снимци узети.

Оставите Коментар