Српска Десница обавештава јавност да су страначке просторије Градског одбора у Панчеву нападнуте, од стране, до сад непознатих особа.

На излогу Градског одбора налазе се слике највећих наших хероја Милунке Савић, Флоре Сендс, Момчила Гаврића. Сматрамо да су наше просторије нападнуте са намером да се српски јунаци понизе, као и заплаши руководство одбора на чијем се челу налази Горан Kрстин, истакнути одликовани борац и ратни ветеран и инвалид.

„Вандалским чином су сломили стакло на месту где се налази слика младог Момчила Гаврића, најмлађег каплара Српске војске у Првом светском рату, коме је Аустроугарска ,,Вражија дивизија“ убили оца, мајку, три сестре, четири брата и бабу, а кућу запалили. Дечака је српска војска случајно спасила и примила у своје редове и ако је имао 8 година само. Излог је од лика Гаврића напрсао и оштетио слику херојине Милунке Савић“, рекао је Kрстин, додајући да је полиција извршила увиђај и да се прегледају снимци са камера који би требало да покажу ко је био извршитеља напада.

Из Српске Деснице истичу да су уверени да су вандали припадници Антифе, која је предвођена Мариником Тепић, народним послаником, познатом прелетачицом либералних странака и криминалцем, која је у мају ове године од познатог панчевачког нарко дилера, а свог пријатеља Новака Филиповића, тражила да се из града протера новинар Мирослав Мића Милаков.

Антифа као организација већ увелико делује у Србији користећи насиље, наравно подржата од стране посланика Тепић-Чобану, која је променила све (могуће) партије и посланичке клубове али увек остајала доследна екстремизму Антифе. Иста је позната јавности као највећи обожаватељ председника Српске Деснице, Мише Вацића, обзиром да се дотична неуморно бави ликом и делом десничарског лидера.

Српска Десница подсећа да је Антифа у Америци већ декларисана као терористичка организација. Тражимо од надлежних органа да реагују у најкраћем року и да се дискриминације српских хероја и вредности у будућности најоштрије санкционише, а да се појединци попут Маринке Тепић јавно прогласе за опасне личности и да им се суди за терористичко и антиуставно деловање.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Не сме се дозволити да се насиље Антифа екстремиста прелије из Америке , на улице Србије, као што је већ случај са многим градовима у Европи. Захтевамо од државе безбедност, иначе ћемо се самоорганизовати како би је пружили свим грађанима који желе мир.

Оставите Коментар