Новинар београдске телевизије Прва Зоран Максимовић нападнут је код Зубиног Потока, где је у току акција косовске полиције.

 

Према информацијама те телевизије, припадници РОСУ зауставили су Максимовића, који је пошао у сусрет барикадама постављеним на магистралном путу према Зубином Потоку, и потом му оштетили аутомобил.

НАПАДНУТИ СРПСKИ НОВИНАРИ НА KОСОВУ! Укључио се уживо, а онда су током јављања наишли терористи РОСУ! (ВИДЕО) 1

„На самом путу према Kосовској Митровици од Зубиног Потока налазило се 10ак возила РОСУ, оклопних возила са великим бројем припадника РОСУ који су били наоружани са дугим цевима. Ођедном су кренули према грађанима, разбијене се барикаде, људи су почели да беже у шуму, пуцали су на возила и на људе који су били у возилима, као и по људима који су бежали! Настао је тотални хаос, а оклопна возила РОСУ су пролазила и једно возило је ударало у паркирани ауто који су људи напустили и побели у шуму“, испричао је Максимовић.

НАПАДНУТИ СРПСKИ НОВИНАРИ НА KОСОВУ! Укључио се уживо, а онда су током јављања наишли терористи РОСУ! (ВИДЕО) 2

Током његовог укључења уживо, наишли су припадници РОСУ, па је морао на кратко да прекине извештавање како би отишао на сигурно.

Максимовић је додао да су два возила хитне помоћи и лекари збрињавали повређене, као и да је било и сузавца.

НАПАДНУТИ СРПСKИ НОВИНАРИ НА KОСОВУ! Укључио се уживо, а онда су током јављања наишли терористи РОСУ! (ВИДЕО) 3

Припадници косовских специјалних јединица растурају барикаде које српско становништво поставља на потезу од села Доње Вараге према Зубином Потоку.

У јутрошњој акцији специјалних јединица косовске полиције, која је и даље у току, ухапшена су 23 припадника српске и бошњачке националности, са изговором борбе против криминала и корупције.

loading...

Оставите одговор