МУП Црне Горе, јутрос је из правца Никшића, упутио у правцу Подгорице неколико оклопних возила за разбијање демонстрација и скупова већих обима.

Не располаже се конкретним информацијама о разлозима за овакво распоређивање оклопно механизованих снага МУП-а Црне Горе на подручје поменутог града, јер се тренутно у истом не одржавају никакви протести, изузев мирних литија којима се изражава незадовољство народа о спорном Закону о слободи вероисповести, а чија је реализација предвиђена четвртком и недељом.

НАПЕТА СИТУАЦИЈА У ЦРНОЈ ГОРИ, МУП РАСПОРЕЂУЈЕ ОКЛОПНА ВОЗИЛА!МУП Црне Горе, јутрос је из правца Никшића, упутио у правцу Подгорице неколико оклопних возила за разбијање демонстрација и скупова већих обима.

Gepostet von Националист / Nacionalist am Dienstag, 4. Februar 2020

Иначе, у Подгорици је на последњем окупљању поводом изражавања незадовољства народа о спорном Закону о слободи вероисповести, забележено рекордно присуство учесника у литији, које је бројало преко 50.000 лица, па се управо у томе требају тражити разлози за овакво распоређивање оклопно механизованих снага.

Наведена бројност на литијама и друге активности којима се изражава незадовољство потезима режима, јасно показују да се народ ослободио страха, који им је годинама уназад усађиван у кости.

Advertisements

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here