Српска Десница је одлучно и успешно наставила своје предизборне активности током викенда кроз непосредан контакт са својим народом у неколико српских градова и општина. Након вишемесечне кампање изградње сопствене страначке инфраструктуре, постављања нових кадрова и доказаних родољуба на челне функције бројних градских и општинских одбора широм Србије, чланови и активисти Српске Деснице започели су представљање свог јединственог политичког програма за наш национални препород. У директној комуникацији са својим суграђанима, руководство и активисти новооснованих одбора Српске Деснице у Београду, Новом Саду, Панчеву, Нишу, Великој Плани и Обреновцу поделили су на великом броју штандова страначки пропагандни материјал, разговарали са народом о актуелним друштвеним изазовима и детаљније упознавали људе са темељним програмским начелима најзначајније опозиционе националне странке коју предводи Миша Вацић.

У оквиру активности српских десничара током овог викенда, учешће на хуманитарним и промотивним манифестацијама имало је и Коло жена Српске Деснице у Нишу и Београду.


Општински одбори Српске Деснице са Новог Београда, Вождовца, Звездаре и Обреновца на својим штандовима упознавали су суграђане са основним програмским смерницама из области подршке малим и средњим привредницима, вишедетним породицама, стварању услова за бољи живот свих житеља главног града и очувању традиционалних вредности који су угрожени разним облицима које носе савремени трендови глобализације.

Заинтересовани суграђани добро су прихватили политичко присуство Српске Деснице у народу и пружили подршку странци потписивањем сигурних гласова, приступница и укључивањем у наредне активности које буде спроводила Српска Десница.


Новосадски активисти Српске Деснице упознавали су своје суграђане о разним деловима јединственог и оптималног десничарског политичког програма и наишли на одобравање људи у вези статусом наше богате северне житнице, побољшањима у аграрној политици, образовању, спорту, али и важним инфраструктурним улагањима за Нови Сад и остале делове Војводине.

Новосађани су исказали уверење активистима Српске Деснице да ће на предстојећим изборима имати значајну подршку национално одговорних, нарочито младих људи заинтересованих да остану у Србији и активније се укључе у рад Српске Деснице.
Општински одбор Српске Деснице Медијана у Нишу поставио је штандове са страначким флајерима и политичким смерницама странке на две градске локације – у парку Светог Саве и у центру Ниша. Руководиоци и чланови Српске Деснице објашњавали су Нишлијама начине на које ће се Српска Десница приликом уласка у институције система борити за равномеран развој свих делова Србије, значају нишке регије и читавог југа централне Србије за економију целе државе. Народ у Нишу са симпатијама је прилазио активистима Српске Деснице и потписивањем приступница и сигурних гласова за предстојеће изборе показао да ће у овом делу наше земље Српска Десница имати значајну подршку гласачког тела.


На штанду Српске Деснице у Великој Плани народ се директно упознавао са радом и политичким програмом националне Српске Деснице и у великом броју подржао политику Српске Деснице и Мише Вацића. Страначки активисти поделили су пропагандни материјал и провели пријатно време у разговору и размени искустава са родољубивим народом Велике Плане који је у раду Српске Деснице препознао снагу која може у Србији многе ствари променити на боље када постане део локалних и републичких структура власти након наредних избора.
Коло жена Српске Деснице у Нишу учествовало је на хуманитарној манифестацији коју је организовала Унија занатлија и предузетника региона јужне Србије. Жене из Српске Деснице су поред освојених златних медаља у категоријама торте аматери и најлепши славски колач, задобиле и златну плакету у категорији ситних колача.

Градски одбор Српске Деснице Ниш подржао је активности Кола жена Српске Деснице које је искористило прилику да промовише праву српску традиционалну жену, супротстављајући се лажима разних феминистичких групација о наводној подређеној улози жена у српском друштву. Политика Српске Деснице увек је била и биће да су жене и мушкарци равноправни, показујући то и на делу, јер значајне функције у странци заузимају управо жене које могу бити и успешни руководиоци, али и стубови традиционалне породице на којој почива морал и стабилност нашег друштва које покушавамо да подигнемо на још виши ниво.
У организацији београдског одбора Кола жена Српске Деснице одржана је промоција спорта и здравог живота на Ади Циганлији, где су жене активисти Српске Деснице поделиле страначки пропагандни материјал, програмске основе и приказале наше жене као здраве особе које кроз спортски начин живота воде рачуна о свом здрављу и изгледу. Коло жена Српске Деснице добило је бројну подршку Београђана јер су личним примером показале да се може бити савремена жена која негује традиционалне српске вредности и одлучно побеђује сваки изазов који се појављује пред женама у модерно доба.
Пропагандне активности Српске Деснице у последња два дана показале су да народ у Србији жели нову националну опцију у структурама власти, оценивши веома високо јединствен програм Српске Деснице који гарантује патриотску свест, некорумпираност и борбу за више циљеве.

Активисти и чланови Српске Деснице наишли су на добар пријем код људи са којима су се сусрели и упознали, нарочито у оним деловима програма по којима је Српска Десница постала најпрепознатљивији национални политички бренд међу опозиционим странкама – борба за традиционалну и патриотску Србију, независну и целовиту земљу, повратак редовног служења војног рока, богатог пољопривредника и што већу сарадњу са Русијом на економском и војном плану. Народ је позитивно оценио и апеле лидера Српске Деснице да ће се српски десничари ставити на располагање војсци и полицији у зонама где је ситуација са нелегалним мигрантима ушла у фазу која нарушава јавни ред и безбедност свих наших грађана. Такође, активисти Српске Деснице добили су велико одобравање народа због јасне подршке угроженим сународницима у Црној Гори који легитимно и достојанствено брани своја угрожена верска и национална права. Из свега наведеног може се закључити да Српска Десница ужива све веће поверење у народу и да ће на предстојећим изборима сасвим сигурно представљати позитивно изненађење за све оне људе којима је држава Србија и интерес српског народа испред сваког личног и страначког интереса. Са Српском Десницом до победе! Србија је вечна док су јој деца верна!

Оставите Коментар