Поуздани извор који је инсистирао на анонимности, а који нас је у протеклом периоду упознао са сексуалним авантурама истакнутог црногорског политичара, пренео нам је нова сазнања о његовим интимним везама. Реч је о две манекенке, од којих је једна из БиХ, а друга из Румуније, што сведочи о његовој тежњи да се позиционира као регионални сладострасник број 1.

Иначе, у питању су веома атрактивне девојке, на које троши огромне суме новца. Интимна дружења са њима организује како у елитним хотелима широм Црне Горе, тако и на егзотичнијим локацијама, попут ексклузивних блискоисточних дестинација. У тим приликама, као какав паша из „1001 ноћи“, преферира да са њима крстари скупоценим јахтама, да конзумира најскупља алкохолна пића и разноразне ђаконије, и да их кити златом, свилом и кадифом.

Овај политичар је од количине и интензитета својих сексуалних комбинација потпуно изгубио свест о граници између државних ресурса и личне швалерације, па је тако поједине службенике црногорских дипломатских представништава ангажовао да, као какви курири, поменутим манекенкама предају његове поклоне. И то све док обичан народ у Црној Гори грца у беди и неправди. Док на саборним литијама и молебанима брани своје светиње, Божије куће од отимачине перверзног диктатора који је већ нашао инвеститоре за силно земљиште дуж обале мора, које припада СПЦ, а законом га отуђује да би наставио баснослобне баханалије.

Народу је доста свега, одбраном Свете Цркве, бране право на нормални живот!

Leave a Reply