Поуздани извор који је инсистирао на анонимности, а који нас је у протеклом периоду упознао са сексуалним авантурама истакнутог црногорског политичара, пренео нам је нова сазнања о његовим интимним везама. Реч је о две манекенке, од којих је једна из БиХ, а друга из Румуније, што сведочи о његовој тежњи да се позиционира као регионални сладострасник број 1.

Иначе, у питању су веома атрактивне девојке, на које троши огромне суме новца. Интимна дружења са њима организује како у елитним хотелима широм Црне Горе, тако и на егзотичнијим локацијама, попут ексклузивних блискоисточних дестинација. У тим приликама, као какав паша из „1001 ноћи“, преферира да са њима крстари скупоценим јахтама, да конзумира најскупља алкохолна пића и разноразне ђаконије, и да их кити златом, свилом и кадифом.

Овај политичар је од количине и интензитета својих сексуалних комбинација потпуно изгубио свест о граници између државних ресурса и личне швалерације, па је тако поједине службенике црногорских дипломатских представништава ангажовао да, као какви курири, поменутим манекенкама предају његове поклоне. И то све док обичан народ у Црној Гори грца у беди и неправди. Док на саборним литијама и молебанима брани своје светиње, Божије куће од отимачине перверзног диктатора који је већ нашао инвеститоре за силно земљиште дуж обале мора, које припада СПЦ, а законом га отуђује да би наставио баснослобне баханалије.

Народу је доста свега, одбраном Свете Цркве, бране право на нормални живот!

Advertisements

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here