Излог Јездићевог локала у којем продаје ракију облепљен је са неколико постера „бојкот избора“, а истим плакатом потпуно је излепљен и фирмин ауто, који служи за транспорт

Ненаду Јездићу, прослављеном глумцу, присталице опозиције оштетиле су локал и ауто, сазнаје Kурир.

Излог Јездићевог локала у којем продаје ракију облепљен је са неколико постера „бојкот избора“, а истим плакатом потпуно је излепљен и фирмин ауто, који служи за транспорт.

Јездић је недавно, након учествовања у државном пројекту отварања ауто-пута Милош Велики, пао у немилост опозиције.

  • Јездићу је облепљен локал у којем продаје своју ракију. Свуда су плакати „бојкот избора“. И фирмин ауто, који служи за транспорт, на којем је лого фирме, излепљен је истим плакатима. Сумњам да је ово случајно. Део опозиције је Јездића јавно пљувао, причали су да је постао Вучићев слуга и да се продао – каже извор Kурира и додаје:

  • Случајност или не, јуче су на друштвеним мрежама лидери опозиције почели да каче своје слике како иду около по градовима Србије и прелепљују их плакатима „бојкот избора“. Свако има право на свој политички став, али уништавати човеку имовину, јер је учествовао у државном пројекту, то је стварно скандал и ван сваке памети.

Ненад Јездић јуче није одговарао на позиве Kурира, али је раније, када су кренули напади пошто је читао монодраму „Милош Обреновић“ у костиму кнеза Србије на отварању ауто-пута, рекао:

  • Искрено се радујем великој и важној ствари, како за нас, тако и за оне генерације које долазе за нама. Политиком немам намеру да се бавим. Зашто политизовати нешто што јесте део мог посла?! Па, ко је требало да чита монодраму „Милош Обреновић“ по тексту Милована Витезовића у костиму који јесте мој костим и из пројекта у којем сам играо пре 10 година? Неко од државника или глумац? Одазвао сам се на позив своје државе. Идеја је била да се јавно и у радости сетимо великог имена и значаја кнеза Милоша. Ми као народ силну дангубу направисмо да бисмо се бавили оговарањем – рекао је глумац недавно.

Он се тада осврнуо и на, како је наведено, напад лажне елите на друштвеним мрежама.

Последица кампање

  • Са чиме ћемо ми изаћи пред оне који дођу после нас. Са пљувањем, оговарањем, мржњом и нечињењем. Ако ће нам језик и тастатуре бити оружје, а не оно што реално можемо да направимо, онда боље да нас нема – казао је Јездић.

Иначе, тада је међу првима против Јездића устао академик Душан Теодоровић. Он је, после Јездићевог учешћа у државном пројекту, написао на Твитеру да више неће наручивати Јездићеву ракију.

Политички аналитичар Бранко Радун подсећа да је против Јездића вођена кампања на друштвеним мрежама после учешћа у државном пројекту и да је ово сада последица тога.

  • Ово што се десило Јездићу је последица кампање која је вођена против њега. Неко га је ставио на некакву црну листу, ово Јездићу очито дође као некаква врста казне. Kад су избори, карактеристично је ружно понашање, али ово је претерано – каже Радун за Kурир.

Leave a Reply