Мирка Васиљевић и Вујадин Савић добили су четврто дете крајем октобра прошле године, а она се увелико вратила пословним обавезама.

Наиме, Мирка се пет месеци након порођаја прикључила екипи серије “Јунаци нашег доба”. Иако иза себе има велики број запажених улога, како каже, њен највећи пројекат су деца.

  • Ја сам од своје 20. године добила свој први животни пројекат, а то је првог сина, затим ћерку, сина па поново ћерку. Највећи, најзахтевнији и најозбиљнији, а опет у неку руку најједноставнији пројекат су наших четворо деце. Највише бих волела да када они одрасту, постану своји људи и имају своје породице да могу да их погледам и кажем да сам добар посао одрадила – каже глумица за “Блиц” и одговара да има времена и за пето дете.
  • За сада не размишљамо о новој трудноћи јер о желим да се посветим четвртом детету и наравно њима трома, јер је то велика одговорност али постоји могућност, код нас то никада не зна. Могу да кажем да много другачији поглед имам на ову бебу него претходне три, јер опет више времена је прошло и више животног искуства имам. Са петим бих лако, кроз осмех каже Васиљевићева.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар