Српска десница најоштрије осуђује опсаду Скупштине града од стране насилног дела опозиције и сматра срамним такав начин борбе за долазак на власт.

„У градској скупштини, у тренутку када су насилници покушали да у њу упадну одржавао се Савет за родну равноправност, а то никоме не би смело да смета. Тај коме то смета нека се запита каквим вредностима се води“ био је јасан Вацић, председник Српске деснице.

Он је још додао и то да је он сам, као и странка на чијем је челу, против ове градске власти, али да насиље није пут којим ће се они убудуће служити.

„Сви чланови Српске деснице били би најсрећнији када би се владајућа структура градске власти допуниле новим кадровима десничарског опредељења. Међутим, то се не сме догодити насиљем које спроводе Двери, а још мање не би смело да се деси да осведочени лопови, тајкуни и криминалци као што је Ђилас и екипа око њега поново завладају нашом престоницом! Сви ми добро памтимо време жутог картела и њихове криминалне комбинације и зато они морају насиљем да преузимају власт јер врло добро знају да их на поштеним изборима грађани више никада неће изгласати. Зато Српска десница насиљем не мора ништа, а жути картел и њихове Двери насиљем морају све“ закључио је Вацић.

Оставите Коментар