Пре само неколико дана свирепо је убијена девојчица у Визбадену. У понедељак је ножем избодена друга девојчица, док је возила бицикл у граду Вирсену.

Како преноси Јутарњи лист, убијена је 15.годишња Јулиана Елена Р док је возила бицикл у градском парку. Избодена је ножем, више пута. Како пишу немачки медији, она је била Румунка, али није за сада познато да ли је имала и немачко држављанство.

Локални медији пишу да је девојчица око поднева у понедељак била у парку у градићу Вирсену, где је возила бицикл. Убодена је неколико пута ножем, а њено запомагање чуо је један бескућник који је одмах притрчао да јој помогне. Наводно је, како пишу медији, запомагала на немачком „Ја умирем“, пре него што се срушила, обливена крвљу.

Убрзо је пребачена у локалну болницу где је преминула

Осумњичени је, како се незванично сазнаје, 25.годишњи младић из Турске који се истог дана, само увече, сам појавио у полицију. медији наводе и да је он од раније познат полицији, али да се за сада још увек испитује његова повезаност са убијеном девојчицом. Сведоци овог свирепог убиства нападача су описали као мушку особу, северноафричког изгледа, са тамном косом.

Подсетимо, Немачка се још практично није опоравила од свирепог убиства 14.годишње Сузане из Мајнца. Она је 22. маја била са друштвом у центру оближњег Визбадена и увече се није вратила кући. Родитељи су полицији пријавили њен нестанак и пошто је реч о малолетници, одмах је покренута истрага.

Њено беживотно тело је пронађено две недеље касније, у среду 6. јуна, затрпано у једној рупи у жбуњу поред пруге у близини Визбадена. Судска медицина је утврдила да је девојчица силована, и потом убијена.

На почетку је било речи о два починиоца. Ухапшени 35-годишњи Турчин је пуштен из затвора, али и даље није искључено да није умешан у злочин. Други осумњчении, Али Б. 20-годишњи Курд у петак је ухапшен на Северу Ирака и признао је убиство.

Извор: Б92

Објавио: Србин.инфо