Пале су све маске. Председнички кандидат Вук Јеремић представљао се јавности као човек који ће око себе окупити неокаљане људе чистих биографија. Међутим, како ближи изборни дан, све је јасније да је Јеремић око себе окупио све испрљане и криминализоване људе.

Јеремић води најнегативнију кампању и та негативност прелиће се на улице на дан избора. Његови сарадници и симпатизери директно и индиректно говоре да су спремни нередима и насиљем да бране Јеремићев потенцијални изборни резултат, без обзира на то да ли ће освојити шесто одсто гласова или 50 одсто гласова.

За потребе изазивања хаоса Јеремић је око себе окупио криминалце, хулигане, батинаше и познате нарком

Како функционише Јеремићева мрежа криминалаца?\


На самом врху имамо Јеремића. Његова кампања је негативна и токсична. Само говори о Александру Вучићу, иако му Вучић није највећа препрека.

Најновија истраживања показују да је Саша Јанковић далеко испред Јеремића.

Јеремићева комплетна кампања базира се на нападима на Вучића, његовог брата и кума. Јеремић о политици и идејама за државу скоро да уопште не говори.

Дакле, Јеремићеве газде из Америке (Американци му воде кампању) креирали су за Јеремића улогу квази националисте/патриоте који се у јавности само декларативно бори за фундаменталне “србске” интересе. То је само улога. Јеремић глуми.

Други део те улоге јесте представљање Јеремића као жртве Вучићевог “опаког режима”.

Вучић се у току кампање бавио Јеремићевим финансијским проневерама и бахатом начину живота о трошку грађана. Међутим, Миленко Јованов одступио је од плана и оптужио Наташу Јеремић да је вођа целокупног нарко тржишта.

То су Јеремићеви чекали. Напокон их је неко из Вучићевог тима напао. Одмах су организовали предизборну конференцију, Наташа је дошла без шминке, обукла је белу блузу (бела боја означава невиност), планирано је било да заплаче, и Вук је био тужан, публика је плакала…

СУЗЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ, ОСМЕХ ОДМАХ ПОСЛЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ

Направљен је спектакл пун предизборних суза и лажи. Ништа није било искрено. Све је било изрежирано и осмишљено с циљем да се подигне Јеремићев предизборни рејтинг који је значајно опао у последње време.

Док је Наташа на предизборној конференцији за штампу лажно плакала, испред врата луксузне виле у којој је смештен Јеремићев изборни штаб по први пут су на површину испливале Јеремићеве гориле.

Уредник Информера Драган Вучићевић покушао је да уђе у вилу како би поставио Наташи и Вуку неколико питања о проневери државног новца, али је био физички спречен.

У овој причи уопште није битан Драган Вучићевић, већ гориле које је Јеремић дебело платио и ангажовао за батинашке послове.

Вучићевић је контроверзан, али му до сада нико није физички забранио да присуствује конференцијама за штампу. Урнисао је конференције ДС-а, НУНС-а, ДЈБ-а и осталих опозиционих организација, али му нико никада није физички забранио улаз.

Само се Јеремић усудио да физички спречи једног новинара да присуствује конференцији за новинаре.

Јеремићева горила задужена за физичке обрачуне са новинарима зове се Бранко Миљуш. Он је раније био директор Мишковићевог и Ђиласовог “Пресса”, а донедавно је био и уредник “Експреса”.

Миљуш је у новинарским круговима познат као неко ко ради само за озбиљне играче и велике паре. Зато је био директор у “Прессу” и “Експресу”, а сада је код Јеремића. Одличан је у улозио извршиоца.

У новинарским и политичким круговима познат је и као уживалац одређених супстанци које се конзумирају кроз нос.

Јеремић је Миљуша послао и на протест испред редакције “Информера”.

Имајући у виду то да Вучићевић врло добро зна Миљушев проблематични историјат, он није био у могућности да се значајно супротстави Вучићевићу.

На снимку са протеста види се да Миљуш није дошао испред “Информера” из уверења, већ због тога што му је речено да дође. Био је и помало нервозан.

Јеремић нема никакав утицај на политичкој сцени, али велике количине пара сумњивог порекла му дају одређену моћ над неким људима.

Испред редакције “Информера” испливао је још један Јеремићев батинаш са сумњивом биографијом – Слободан Стојковић Роки.

Ради се о бившем припаднику Јединице за специјалне операције Милорада Улемека Легије. Роки данас ради у Јеремићевом личном обезбеђењу.

Протест испред “Информера” званично је организовала фантомска Фејсбук организација “Други круг”. Та организација оперише из изборног штаба Вука Јеремића, а чине је млади људи који са капуљачама ноћу уништавају предизборне плакате Александра Вучића.

 

Хулигани из Јеремичевог “Другог круга” под окриљем ноћи скрнаве Вучићеве плакате, бандере, локале, аутомобиле, тротоаре…

Збуњени млади људи који су се из незнања окупили око фантомске Фејсбук организације “Други круг” служе само као параван за људе из криминалне средине који Јеремићу воде предизборну кампању.

Та фантомска организација почела је да прогања гласаче Александра Вучића.

Испред “Комбанк арене”, непосредно пре почетка Вучићевог митинга, хулигани из “Другог круга” малтеретирали су једног старију госпођу из Аранђеловца.

Терали су је да држи налепницу “Други круг” и да понавља због чега подржава Александра Вучића. Снимак малтретирања су касније објавили на друштвеним мрежама уз подругљив коментар.

Дакле, Јеремић је фасада за криминалце, хулигане и наркомане који оперишу у позадини.

С друге стране исте медаље, Јеремић је ангажовао и “познате” галамџије са друштвених мрежа и бивше Вучићеве коалиционе партнере који најављују нереде преко локалних телевизија.

На Твитеру се истиче Јелена Маћић, Плејбој старлета прерушена у шминкерку. Она је постала позната по томе што је више пута позивала на убиство Александра Вучића и вешање о бандере његових присталица.

Маћићка је задужена за вулгарну кампању против Вучићевих присталица обојену позивима на насиље и псовкама.

Да Плејбој старлета уживе велико поверење од брачног пара Јеремић сведочи чињеница да је управо она позвана да на скупу Наташе Јеремић говори о положају жена.

Скуп се у једном тренутку претворио у причу о “ку*вама”, старлетама и “пушењу” (не цигарета).

У сваком случају, шта очекивати од морално осакаћене Јелене Маћић која се у јавности представља као шминкерка да би прикрила чињеницу да је обична старлета.

Поред Маћићке, за изазивање хаоса задужен је и познати политички лопов Велимир Илић. Он гостује по локалним телевизијама, урла, виче, најављује нереде на улицама, напада Вучића и његову породицу, а све у корист Вука Јеремића.

Илић се окренуо против Вучића и приклонио се Јеремићу оног тренутка када је Вучић одбио да га постави на место директора “Коридора Србије”.

Маћићка и Илић најављују хаос и насиље на улицама у складу са циљевима Јеремићевог изборног штаба.

Јеремићев портпарол Никола Јовановић рекао је једном приликом на конференцији за штампу да ће гласове грађана Јеремићеви штитити и “правно и физички”.

Заштитићемо грађане

Никола Јовановић: Грађани не треба да се плаше, већ да искористе своје бирачко право. Нећемо дозволити да се изборна воља прекрши, а људе који слободно гласају заштитићемо правно и физички.

Posted by Vuk Jeremić on Wednesday, March 8, 2017

Надлежни органи гоњења су задужени за чување реда и мира, а не Јеремићеви криминалци, наркомани и хулигани.

Телепромптер.рс је на самом почетку предизборне кампање открио да се у Јеремићевом тиму налазе још и бивши “отпораши” Станко Лазендић, Живорад Анђелковић (Жика Паук) и Владимир Павлов, па покушај изазивања нереда на улицама никога не би требало да чуди.

Cваки пут када су новинари питали Јеремића ко се налази у његовим тиму, Јеремић је увек говорио да то не може да открије да тим људима не би цртао мете на грудима.

Не крије Јеремић своје сараднике зато што су они поштени и неиспрљани људи, већ зато што је око себе окупио криминалце, наркомане и хулигане.

Без обзира на то какав буде био изборни резултат 2. априла, Јеремић се спрема да активира своје криминалце, наркомане и хулигане.

Ово је Јеремићева последња шанса да се спасе, имајући у виду то да га не чека ниједна резервна функција. После избора неће више добијати ни паре од иностраних донатора, јер је недавно откривено да је проневерио и њихове паре.

Ови председнички избори за Јеремића су “све или ништа”. Зато је спреман да насиљем и батинама заузме Андрићев венац и то без подршке народа.

Народ не сме да допусти да Јеремић преко својих батинаша, криминалаца и наркомана насилно промени вољу народа. Народ ће на изборима рећи кога жели на месту председника и Јеремић то неће моћи да промени.

Додатну опасност представља чињеница да је Јеремић однедавно сврстан у групу маргинализованих председничких кандидата са рејтинг од око седам одсто.

Велике паре су уложене у Јеремићеву кампању и његови инострани финансијери неће допустити да он изборну трку заврши иза Белог Прелетачевића и Шешеља.

Зато је формирана мрежа криминалаца, наркомана и хулигана који ће покушати да утичу на гласаче и промене коначну вољу народа, без обзира на то какав резултат буде био.

Извор: Телепромптер