Владимир Божовић, бивши државни секретар у МУП и саветник у Влади, напао је саобраћајца и потом аутомобилом прешао преко ноге Александру М. (27), раднику ЈKП „Паркинг сервис“, како би избегао казну за непрописно паркирање!

Према речима извора Српског телеграфа из истраге, инцидент се догодио 27. фебруара ове године у Улици Kосте Стојановића, након што је паук због непрописног паркирања покушао да однесе пежо у власништву Божовићеве супруге, иначе судије у једном београдском суду.

– Пежо 207 био је непрописно паркиран, због чега је Александар М. заједно са колегом Владом С. и саобраћајним полицајцем Гораном Ш. дошао како би га пауком однео на плац „Паркинг сервиса“. Они су намештали канџу на предњи и задњи точак, када се појавио Божовић са супругом – прича наш саговорник.

Kако додаје, Божовић је тада пришао полицајцу и почео да га вређа.

– Он се најпре представио припаднику МУП, а потом осуо на њега дрвље и камење. Псовао га је, вређао, а онда сео у пежо. Стартовао је аутомобил и кренуо у рикверц како би покушао да побегне и избегне трошкове које би сносио уколико би му паук однео возило, као и плаћање казне за непрописно паркирање – каже наш извор из истраге.

Kако додаје, у том тренутку Божовић је налетео на Александра М., који је стајао иза пежоа, прешао му точком преко ноге и ударио га браником! Ипак није далеко одмакао јер су канџе остале на точковима.

– Божовић је после незгоде отишао с лица места, док је повређени радник „Паркинг сервиса“ колима Хитне помоћи превезен у болницу на Звездару. Утврђено је да је Александар М., срећом, задобио лакше повреде ноге, а након указане лекарске помоћи пуштен је на кућно лечење – прича наш саговорник.

Репортери Српског телеграфа покушали су јуче да ступе у контакт с Владимиром Божовићем како бисмо од њега добили коментар поводом овог инцидента, али се он до закључења овог броја није јављао на мобилни телефон, нити одговарао на наше поруке.

--