Након јавних оптужби самозваног политичара Бобана Богдановића да је Чеда подморница агент српских служби безбедности, уследила је жестока реакција „Чеде Подморнице“, који је извређао Богдановића, поручујући му да нема мозда и да поставља веома глупа питања.

Иначе, Чеда својим блиским људима износи да је Богдановић умишљени и нарцисоидни самозвани политичар који на све могуће начине покушава да се наметне Аљбину Куртију и уласком у тзв. косовске институције заради који динар, не би ли успео себи и својој љубавници из Крушевца да приушти пристојну гардеробу, а не да се као до сада облаче у secondhand продавницама.

Зна Чеда да је Богдановић у истом том secondhand-у недавно за јавни наступ у Приштнин уприличио фантастичну кошуљу од 200 динара и ешарпу за 100 динара, како би оставио утисак невиђено значајног политичког фактора на КиМ, чији Грађански покрет „Одговор“ броји 0 (нула) чланова.

Чуо је Чеда и да Богдановић доноси остатке хране тренутној супрузи из мензе брзе хране којом руководи његова бивша жена, па ће се можда у данима који долазе сажалити на овакве чињенице и понудити Богдановићу руку помирења. Читаћемо..

Оставите Коментар