Ништа овде у наслову не би било чудно, да нису у питању специјалци Миодрага Давидовића Даке, који су дошли у Подгорицу да са члановима клана Гранд договоре наставак шверца цигарета, посла од којег Дака на жалост годинама финансира Цркву и гради манастире, јер као и свака људска нула, мисли да ће тако да му Господ опрости грехе.

Очигледно је понуда за сарадњу била превише мала, па је војник Грандовског клана Зоран Лазовић инструисао свог кума Миливоја Катнића, да упозори Косановића и Деврњу, а посредно Давидовића, ко је још увек генерал улице у Црној Гори.

Наша сазнања говоре да је одмах по пријему поменуте информације Давидовић изнео нову понуду Грандовцима за реализацију заједничког посла. Оно што остаје да се види је да ће се врло брзо установити да ли су се договорили, или ће опет Лазовић преко својих Специјалаца из црногорског МУП-а подизати улог.

Како незванично сазнајемо Милан Деврња је известан временски период био ангажован у српској полицији одакле је истеран због бројних инкриминишућих активности, што га је препоручило да известан временски период буде ангажован као лични пратилац Сретена Јоцића, званог Јоца Амстердам, док је за Косановића опште познато да је чувар трезора контроверзног Никшићког бизнисмена и шверцера Давидовића, односно да су компаније Косановића у Србији и Црној Гори заправо привредни субјекти који су у стварном власништву Давидовића!

Оставите Коментар