Дежурни србомрсци Соња Бисерко и Наташа Kандић морали су да се искоментаришу овај догађај и на крилима своје србомрзачке политике конкуришу за још неки долар намењен оваквим организацијама из западних центара моћи.

После одлуке високог представника у БиХ да се законом забрањује негирање геноцида у Сребреници, славодобитно су устале и ала и врана из невладиног сектора у Београду.

Kао по правилу, дежурни србомрсци Соња Бисерко и Наташа Kандић морали су да се искоментаришу овај догађај и на крилима своје србомрзачке политике конкуришу за још неки долар намењен оваквим организацијама из западних центара моћи.
Тако је Наташа Kандић нахвалила је Маринику Тепић због њеног односа према Сребреници и залагања да се по сваку цену призна да је тамо почињен геноцид, иако је стручна међународна комијсија утврдила да није било геноцида.

  • Република Српска ће морати да повуче извештај међународне комисије о страдању свих народа у Сребреници – између осталог је објавила Kандић.

Дакле, страдања Срба и српске жртве нису важне за ову перјаницу и симбол србомрзачког деловања.

Следећи корак је јасан, релативизовати и игнорисати српске жртве и наметати колективну кривицу Србима за злочине над другим народима током ратова деведесетих, али и раније са циљем да се као геноцидни потпуно затру као народа и униште као државотворни фактор на овим просторима.

Оставите Коментар