Над Србијом се сваког дана могу видети хемијски трагови који садрже отровне материје, које испуштају авиони који прелећу наш ваздушни простор, тврди бивши директор ЈАТ-а Велибор Вукашиновић.
Вукашиновић у разговору за „Глас јавности“ каже да „опасне материје падају на земљу и трују нас свакодневно“.

-Углавном се ради о војним авионима, мада нисам сигуран да нема и цивлних авиона који остављају хемијске трагове. Kада погледате у небо по ведром дану видећете хемијске трагове који остају иза авиони који надлећу ваздушни простор Србије. Ти трагови садрже честице алуминијума, стронцијума и других отрорвих метала. И то се не испушта само над Србијом већ над целом Европом, али и Америком. Kолико ми је познато само Kина није дозволила такве прелете, а Руси то контролишу- рекао је Вукашиновић.

Он је додао да је „Србија споразумима које је потисала са НАТ-ом заправо дозволила прелет њихових авиона преко наше територије“.

-Србија није ушла у НАТО, али је НАТО ушао у Србију. Оно што је проблем што се игнорише то што нам се дешава. Овде је неопходан оккругли сто и реаговање наших стручњака на загађења и тровања која нам прете из ваздуха – сматра Вукашиновић.

Вукашиновић је за „Глас јавности“ открио када је и како први пут установио да се над Србијом просипају сумњиве супстанце, зашто , према његовом мишљењу, то зову теоријама завере, као и шта мисли о харп системима. Он је обвјаснио зашто је Београд данима био један од најзагађенијих градова Европе.

Оставите Коментар