Бивши официр НАТО-а на Косову и Метохији, Норвежанин Кристиан Каш дочекао је Владимира Путина испред Храма Светог Саве у Београду и замолио га да пошаље Србији ПВО у ПРО систем С-400 како би се спречила агресија на Србију од стране НАТО или било кога другог.

– Драги председниче Путине, као норвешки држављанин са сталним пребивалиштем у Србији, изјављујем вам добродошлицу из дубине мог срца. Хвала Вам што сте подршка Србији! Хвала вам што подржавате Србију по питању јужне аутономне покрајине Косова и Метохије! Хвала Вам што подржавате цели српски народ, а сад вас молим, господине Путин, дајте Ваш С-400 ракетни одбрамбени систем председнику Вучићу! Неопходан нам је Ваш С-400 систем да се бранимо од агресије Албаније, од НАТО агресије и агресије НАТО чланице Норвешке – рекао је Каш.

Бивши официр НАТО је посебно захвалио Путину што је дошао да улије наду српском народу да није све готово за Косово и Метохију.

Кристијан Каш у Београд је дошао први пут у децембру 2000. године. Био је официр Кфора, а онда се извинио Србији. Од тада, живи у Србији и брани српске интересе.

loading...