У обавештајној заједници се појавили фрагменти састанка који се односе на тајни план за укидање Републике Српске. Ради се о незваничним информацијама које смо дужни да презентујемо јавности.

Састанак је одржан у ,,Кампу Бутмир, Сарајево“ где се налази Командни и обавештајни центар здружених снага „Task Force“ (САД и УК), Најважнији његови делови се односе на следеће елементе:
Бонским овлашћењима се планирају смене изабраних представника Српског ентитета (Републике Српске), укине законодавна и извршна власт и практично развласте органи управљања РС.
У том циљу планира се стратешко позиционирање снага у саставу ЕУФОР-а на кључне тачке, које ће бити ојачане четом за брзо реаговање (НАТО).

>ЕУФОР тренутно има 17 тимова за везу и осматрање, 600 војника и приштабске делове који се налазе у Сарајеву.<

Оперативним планом се предвиђа позиционирање НАТО/ЕУФОР снага ранга чете до ранга батаљона у Дистрикту Брчко, ради пресецања РС на два дела, као и образовање војнополицијских снага велике мобилности у Сарајеву (попут Карабињера), које би имале способност да се у кратком временском року распореде на било ком делу БИХ ради конфронтације са паравојним јединицама,полицијским снагама РС и грађанском непослушношћу, односно побуном Срба.

2 KОМЕНТАРА

  1. Nadamo se da ce Predsednik Srbije Aleksandar Vucic i Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin spreciti NATO fasisticku agresiju na Republiku Srpsku odnosno zapadnu Srbiju da se osude na tu akciju na srpksu zemlju. NATO je puko u Ukrajini i sada gleda gde moze da poentira u Evropi!
    ODKB je nama spas, Republilka Spska i Srbiaj tebaju podhitno obavestiti taj odbrambeni savez da nam pomognu u slucaju Nato agresije!

    Zivela Velika Srbija

Оставите Коментар