Навијачи Црвене звезде упутили су позив Звездашима да се, након утакмице против Бајерна у Арени, упуте ка црногорској амбасади у Кнез Михајловој улици, како би пружили подршку браћи у Црној Гори у одбрани светиња.

„У четвртак наш кошаркашки клуб игра битну утакмицу против Бајерна у Арени! Ово је прилика да подржимо наше играче, али уједно и позив групе да се све Делије, сви звездаши, сви они који нису планирали да дођу на ову утакмицу…појаве, и да покажемо нашој браћи у Црној Гори који воде велике битке за очување наше вере и идентитета…да нису сами„, наводи се у саопштењу Делија.

Након утакмице сви ће се окупити код лопте на северној страни арене, одакле ће кренути у шетњу до црногорске амбасаде у Кнез Михајловој!

„Ако нашој браћи у Црној Гори није хладно и мрско да у снегу до колена на неким местима бране оно чега смо и ми део, онда ни нама не би смело да буде тешко да се у никад већем броју прошетамо до града и за почетак, на овај начин ставимо до знања нашој браћи да нису сами, да смо ту, да могу да рачунају на нас! Зато већ сада одлажите све за тај дан, ова порука може да успе само уколико велики број људи се одазове овој шетњи“, закључују Делије.

Оставите Коментар