После изјава и прозивки на рачун Делија, од стране председника ФС Црне Горе Дејана Савићевића, уследио је одговор навијача Црвене звезде клупској легенди (више прочитајте овде) на утакмици финалне серије плеј-офа у кошарци против Партизана.

Присталице црвено-белих су на кошаркашком дербију истакле транспарент против клупске легенде, послуживши се његовом најчувенијом псовком изреченом пре меча против Хрватске у Загребу.

– Север продужена рука Србије никад службе и власти! Је*ем те уста шкрбава – обратиле су се Делије Генију.

То је наишло на велики одјек у црногорским медијима, па су Вијести пренеле дешавања из дворане „Александар Николић“ уз наслов „Делије извређале Савићевића, заборавиле Бари, голове и титуле“.

Фото: Printscreen
Фото: Printscreen

– Играју кошарку Црвена звезда и Партизан, а са трибина, на којима су искључиво навијачи „црвено-бијелих“, чују се увреде на рачун – Дејана Савићевића. Један од најбољих фудбалера београдског клуба свих времена, члан и звезда генерације ’91, нашао се на мети Делија, после изјава о „случају Косово“ и одласка селектора Љубише Тумбаковића, те фудбалера Звезде Мирка Иванића и Филипа Стојковића, из репрезентације Црне Горе – стоји у објави Вијести.

Фото: Printscreen
Фото: Printscreen

Сличан текст изнео је и портал ЦДМ, који је ставио наслов „Делије удариле на легенду: Навијачи Црвене звезде извређали Савићевића“.

– Легенда црногорског фудбала и бивши ас Црвене звезде Дејан Савићевић извређан је на трећој утакмици финалне серије кошаркашког првенства Србије и то од стране популарних „делија“. Најверније присталице „црвено-белих“ одговориле су Савићевићу на оптужбе како су делије продужена рука српске власти и да је Звездан Терзић преко њих притискао Љубишу Тумбаковића, Мирка Иванића и Филипа Стојковића да напусте репрезентацију Црне Горе пред меч са Косовом. Присталице Црвене звезде очито су заборавиле Дејанове сјајне партије и голове с почетка деведесетих – пише ЦДМ.

Leave a Reply