Славко Перовић, утемељивач и политички лидер ЛСЦГ обратио се сународницима на свом твитер налогу са молбом да гласају за опозицију.

Лучоноша идеје о црногорској независности како некад карактеришу Перовића закључује да је “вакат” да се владавима Мила Ђукановића оконча.

Он се обратио Цетињанима, либералима, Црногорцима, са Ловћена, испод Бара и Котора и свим другима диљем Црне Горе да му не дозволе да умре у покореној Црној Гори, свргавајући владајући режим.

https://twitter.com/SlavkoPerovi1/status/129971189586006425

1 KОМЕНТАР

  1. NEDOZVOLITE DA UMREM U POROBLJENOJ SRBIJI mogao bih i ja da kazem za sadasnju Srbiju koja je od 5 oktobra 2000 zlocinackog svrgavanja legalnog predsednika Srbije Slobodana Milosevica ima pro EU satelite,sluge celokupne sve vlade Srbije od 5 oktobra do danas 2020 i jos uvek.
    Nato,EU,USA zlocinacki nekaznjeno bombardovao Srbiju 78 dana i noci,ubijao Srbiju sejuci smrtonosni tovar sa osiromasenim uranijumom gde i danas mnogi u Srbiji umiru od raznih vidova raka jer je obradivo zemljiste Srbije radioaktivno zatrovano za 1000 godina pa time sve sto se proizvede je zatrovano. Umesto da Srbija udje bez oklecvanja u ODKB vojni savez stvori jaku vojnu silu od Srbije ,bude Srpski Izrael i politicki u UN ili vojnom silom oslobodi svaki pedalj Nato EU vojskom okupirane juzne Srbije Kosovo i Metohije mi danas nemamo patriotsku opoziciju a sadasnja vlada Srbije je prozapadna iako se uvlace Putinovoj Rusiji ali imamo danas da je juzna Srbija Kosovo i Metohija Nato EU vojskom okupirana 1999-2020 i jos uvek dok recimo Ana Brnabic premijerka vlade Srbije naziva Nato EU okupatora MIROVNOM NISIJOM.
    Imamo NATO EU vojne kancelarije smestene u razrusenom nekada SFRJ Generalstabu SSNO-a u Kneza Milosa i to je sve uradjeno protivno volji naroda Srbije ali ova sadasnja vlast uspeva od 2011-2020 da manipulacijama i obmanama dobija nelegalne politicke izbore.Kazem nelegalne jer u okolnosti kada je juzna Srbija Kosovo i Metohija Nato EU vojno okupirana negradi se BEOGRAD NA VODI,niti se daju na TV RAZNI PORNO RIJALITI I ZADRUGE programi da nam budu ideal mladih Srbije vec da Srbija udje bez oklevanja udje u ODKB vojni savez stvori jaku vojnu silu od Srbije ,bude Srpski Izrael i politicki u UN ili vojnom silom oslobodi svaki pedalj Nato EU vojskom okupirane juzne Srbije Kosovo i Metohije. Ipak sve ovo je nemoguce dok god su Nato EU sateliti na vlasti u Srbiji.
    U Srbiji na vlast moraju doci patriotske snage koje bi i vojno i ploticki i ekonosmki bio deo ODKB saveza.Mi to danas nemamo i zato smo POROBLJENA SRBIJA.
    NEDOZVOLITE DA UMREM U POROBLJENOJ SRBIJI !

Оставите Коментар