Лидер Демократа Алекса Бечић поручио је из Будве помоћнику Сектора за борбу против корупције и организованог криминала Зорану Лазовићу, директору Управе полиције Веселину Вељовићу и председнику Црне Горе Милу Ђукановићу да се не играју са будућношћу Црне Горе:

  • Прешла се црвена зона бранићемо се. Нико не сме више прстом да такне грађане Црне Горе – казао је Бечић. Он је са посланица и одборницима Демократа у Будви, у кабинету председника СО Будва Крста Радовића.

Испред зграде општне окупљен је велики број грађана који поред осталог узвикују – Устала је Црна Гора, општина се бранит мора.

Јутрос су у Будви инциденти, туча која је настала након што је новоизабрана власт прекршила договор (ДПС, Црногорска) да ни једна страна “две власти” не улази у зграду општине.

Разговори су требали бити настављени у 10 сати, али су раније у општину Будва дошли в.д. председника општине Владимир Булатовић и в.д. председника СО Снежана Куч.
Челници Будве који су изабрани након избора 2016.године, након уласка Булатовића и Куч, такође су дошли на своја радна места.

Царевић је ушао је у свој кабинет и сео у своју фотељу. Владимир Булатовић којег је недавно нова општинса већина изабрала за вршиоца дужности председника Општине Будва је Царевићу рекао да напусти кабинет што је овај одбио.

У кабинету председника Општине Будва Марка Царевића у току је колегијум, на коме присуствују сви представници политичких партија.

Председник Скупштине општине Будва Крсто Радовић казао је да су челници општине на својим радним местима.

  • Преваранти, лопови, лупежи одавде нас неће истерати већ да нас убију, поручио је Радовић.

Начелник службе председника Општине Будва Никола Јовановић казао је они који су срушили дијалог одговорни су за будућа дешавања.

  • Након што је супротна страна срушила дијалог, брутално обмањујући јавност и кршећи договорено, на јасан начин гурнула је псрт у око међународној заједници која је позвала на смиривање тензија. Нећемо дозволити да се угрожава општинска имовина од стране оних који незаконито покушавају да узурпирају јавне функције. Ми смо једини легитимно и легално изабрани представници народа, због чега смо се вратили на своја радна места и настављамо да радимо у интересу народа. Они који су срушили дијалог преузимају пуну одговорност за будућа дешавања. Ми смо ту и учинићемо све да их спречимо – казао је Јовановић

Оставите Коментар