У политичким круговима Црне Горе дуже време се спекулише да представници Демократске Црне Горе, своје ставове и одлуке усклађују са интересима западних администрација, да састанке остварују по иностраним амбасадама у Подгорици, кријући од очију јавности своје намере и налогодацве.

Међутим, како се политичка ситуација у Црној Гори заоштрава и како треба донети коначни суд о начину на који ће се политика у тој држави спроводити, представници странке Демократска Црна Гора, не крију своје намере и менторе.

Наиме, 15.01.2020. године у подгоричком ресторану „Порто“ одржан је састанак, који је почео око 13:00 часова, а којем су испред странке Демократска Црна Гора, присуствовали Момо Копривица, посланик у Скупштини Црне Горе и потпредседник странке и Данило Шарановић, посланик у Скупштини Црне Горе и председник младих поменуте странке, док је администрацију западних земаља представљао Рубен Ван Опстал, први секретар у Амбасади Белгије у Београду, при чему је тема састанка за сад непозната.

Међутим, како је 2020. година изборна у Црној Гори, сигурно Демократе траже више саветодаваца, како би своју политику ускладили са интересима утицајних земаља.

Оставите Коментар