Певачица Јадранка Барјактаровић, рођена у Беранама, а која живи и ради у Београду, „барјачила“ је синоћ заједно са „комитама“ на скупу којем је присуствало неколико хиљада грађана, а међу њима још увек актуелни ДПС посланици, министри и градоначелници, пише ИН4С.

Барјактаровић је певала и сину Мила Ђукановића, Блажу Ђукановићу, црногорском „селебритију“ који је постао бизнисмен стварајући компанију почетног капитала од 1. евра. То га није спречило да постане водећи бизнисмен који зарађује милионе, чији најновији подухват изградње минихидроелектрана уништава реке Црне Горе и животну средину.

Па ипак, упркос осведоченом криминалу и исказаној љубави према Црној Гори усташким песмама и скандирањем Митрополиту Амфилохију – „Ристо сотоно“, ова певаљка је, заједно са учесницима скупа, песмом поручила да су – јачи од Србије.

„Позната“ певачица од једва два „хита“ у својој „успешној“ каријери може се дичити и забављањем „дивљег племена“, како се окупљени „домобрани“ на мрежама популарно називају – и остати упамћена као још један црногорски таленат који својим умећем брани државу од њених грађана. Срећа па – ко пева, зло не мисли?

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар