Српска Десница је обележавајући почетак злочиначке НАТО агресије положила венце на месту где је 1999.године бомбардована зграда амбасаде Народне Републике Кине и на споменик убијеној Милици Ракић, као симболу 79 страдале српске деце.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Данас када се наша држава налази пред искушењима као што је корона вирус и када је потребна дисциплина српског народа и слога, чак и више него за време агресије, Миша Вацић, председник Српске Деснице са најближим сарадницима положио је венце подсећајући на ову криминалну акцију западних сила.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Полагајући венац испред некадашње амбасаде НР Кине, у спомен страдалима желимо да искажемо и велику захвалност кинеским пријатељима, који су са нама у тешком тренутку када се боримо са тренутно најсмртоноснијим Корона вирусом. Српска Десница гради мост српско-кинеског пријатељства, и имамо моралну обавезу да одамо почаст страдалима, и поручимо да се не може назвати „грешком“ губитак три живота, који су тог 7. маја, погинули у амбасади“, рекао је лидер Српске Деснице.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Такође, поштујући мере које је увео председник Републике Србије Александар Вучић, данас смо одлучили да положимо венац и на споменик Милици Ракић, малом анђелу који је страдао од стране непријатеља. Српска Десница јасно поручује да су нам деца приоритет, и управо зарад њих позивамо све суграђане да се придржавају донетих мера, јер Србија не сме дозволити да изгуби још људских живота, не смемо да изгубимо животе наше деце.“

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Вацић се кратко задржао, истичући да чланови Српске Деснице стоје на располагању свом народу, и да ћемо само дисциплинованим понашањем победити корону, са мање жртава него што је наша отаџбина изгубила током НАТО агресије.

Слогом смо победили НАТО, слогом ћемо победити и корону!

Оставите Коментар