Босански глумац Емир Хаџихафисбеговић често коментарише политичка збивања у региону, због чега готово увек изазове буру реакција на друштвеним мрежама.

Гостујући у емисији на хрватској националној телевизији, Хаџихафизбеговић изјавио је нешто што се нимало неће свидети Србима.

Наиме, коментаришући тренутно политичко стање у региону, глумац је Србију окарактерисао као политичку аждају којој треба одсећи главу:

  • Ја се дубоко надам да ће Американци схватити после свега овога што политичка Србија ради. Опет им не ваља Македонија, не ваља им косово, не ваља им Црна Гора, не ваља им Босна… Сад су се мало с Хрватском примирли. Док се тој политчкој аждаји не одсече глава после 30 година, нема среће на овим просторима – рекао је он.

Током емисије, глумац је направио скандал када му је пказана фотографија на којој је током рата на окупљањима показивао три прста, поздрављајући на тај начин присутне.

Фото: Printscreen
Фото: Printscreen
  • Ово сам ја и три прста испред скупштине Тузла. Да ја дижем три прста у Тузли?!? Која је гранатирана, дај, Ацо, молим вас стварно, ово је будалаштина. Ово је аутентично, али контекст нема везе с везом. Ово је као кад су оног из Дубиозе Колектив прозвали да је дигао три прста јер је показивао колико је сати – рекао је узнемирено.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар