У име Оца, Сина и Светога Духа,

Сваки човек, је створен да би у телесној борби, са греховима и самим собом , задобио Вечни живот, на Небеском Царству Божијем.

Сваки човек, је створен од воде и земље, али и од Светог Духа Божијега.

Сви Свети, Божији људи, су бирали и тражили Пут Божији, за Небеско Царство Божије, где Вечно Тројичино Сунце сија и где Љубав Божија греје.

Син Божији, Исус Христос је рекао, да је Небеско Царство у човеку.

Сваки човек, који прогледа душом својом, може осетити сладост Божију и присуство Небеског Царства Вечности, Мира и Љубави Божије.

Пут човеков у примању Речи Божије, Сина Божијега, Исуса Христоса у душу и срце, води преко трња искушења и трпљења, свих земних недаћа, сласти и страсти, које одвалаче човека од Бога.

Сваки човек, који хоће да буде Богу покоран и послушан, испуњава Божије Заповести, смирен је, љуби Бога и ближње своје, верује, нада се и мирно чека, Васкрсење и Други долазак, Сина Божијега, Исуса Христоса.

У Сваком човеку, који мислима пребива у Богу, Бог живи у човеку и Небеско Царство је у човеку, још за земног живота пролазнога.

Вечно хвала и слава Богу, у Једној Светој, неразделној Светлој Тројици , што без престака Светли и Показује сваком човеку, Пут Спаса, Пут за Небеско Божије Царство, Вечност Живота са Богом, Оцем човековим.

Амин+
04.06.2021.
Млађан Рашчанин

Оставите Коментар