Нема сумње да је крајњи циљ завере против председника Србије Александра Вучића био насилно преузимање власти и државе! Криминална операција тог обима не би била могућа без подршке некога из самог врха државе и верујем да ће сви који су у томе учествовали завршити у затвору!

Ово каже Небојша Стефановић, бивши министар полиције и актуелни министар одбране, који се изјавом за Informer.rs јуче први пут огласио после хапшења клана Вељка Беливука и званичне потврде да су председник Вучић и чланови његове породице били нелегално прислушкивани и праћени. Стефановић, кога појединци јавно сумњиче да је и сам учествовао у завери, каже да је најважније да се истрага доведе до краја.

Очекујем резултате

Према његовим речима, јако је важно да је држава открила и стопирала заверу чији је циљ био насилно преузимање власти.

  • Добра вест је да је осујећено угрожавање живота председника Републике и чланова његове породице, што је очигледно био план. Овако обимна криминална операција не би била могућа да није имала директну или посредну подршку некога из самог врха државе, било да је реч о Влади или врху правосуђа. Не треба да будемо изненађени ако се у наставку кривичног поступка испостави да су људи из самог државног врха били на страни мафије у покушају свргавања власти. Као неко ко добро познаје професионалност и моралне квалитете огромне већине припадника наших служби безбедности и правосуђа, уверен сам да ће њихов рад врло брзо донети резултат и да ће се сви који су учествовали у овом мрачном подухвату наћи иза решетака дуги низ година – рекао је за Informer.rs Стефановић.

Оставите Коментар