Александар Пајић, шеф одборничке групе СНС- а у Шапцу рекао је на конференцији за штампу да је сасвим сигурно да ће Небојша Зеленовић изаћи на локалне изборе.

Сигурно је да ће они учествовати на локалним изборима. Када оде у Београд И када је са Ђиласом, Јеремићем, Обрадовићем он прича једно И залаже се за бојкот, а када дође у Шабац прича другу причу јер је сасвим извесно да ће сва та групација која чини власт у Шапцу изаћи на изборе, али за то нема подршку грађана На последњој седници градске скупштине усвојен је буџет који је за 600 милиона динара мањи – каже Пајић.

Радивоје Мићић,повереник СНС-а каже да ће Зеленовић водити прљаву кампању:

Зеленовић дугује објашњење грађанима шта је урадио са буџетом за 2019.годину. Прича о кванташу и топлани на биомасу и инвестицијама које је помињао и 2015.године. Од тога ништа није урађено осим што је асфалтирано неколико улица. Град се задужује са додатних 500 милиона динара, поред постојећег дуга од 3 милијарде?! Питамо се како ће то бити превазиђено? Сигурно је да након избора Немања Пајић, Душан Петровић, Небојша Зеленовић и Жоја Вулетић неће више ни о чему одлучивати.

Народни посланик Бобан Бирманчевић осврнуо се на најновију пресуду Вишег суда ,у којој је Небојша Зеленовић проглашен кривим за ненаменско трошење 5 милиона евра из буџета 2015. године.

У пресуди јасно стоји да је крив чиме су се обистиниле тврдње СНС о томе да је долазило до злоупотребе буџета. Ова пресуда није само пресуда Небојши Зеленовићу ,већ и заменику Душану Костадиновићу, који је члан ИО Демократске странке. Потрошио је то Зеленовић заједно са Немањом Пајићем. Они И пред ове изборе излазе са причом као што су то радили и пред претходне, да наводно имају договор са СНС, да ће правити власт са Вучићем. Лажу, нема никаквог договора , са њима се нећемо договарати, једина коалиција коју ћемо имати, је коалиција са народом. Иза Небојше Зеленовића стоји још гори Душан Петровић , а иза њега гори Ђилас.

Осуђујућа пресуда Зеленовићу је новчана казна од 50 000 динара. Толика је казна за пушење у просторијама где је то забрањено, или равна казни за претицање на пуној линији. То је казна за троешње 42 милиона динара без јавних набавки, 31 милијарду без уговора И 89 милиона без валидне документације . Ми се питамо ко је узео ове паре . Буџет за 2020 .предлаже осуђени градоначелник -коментарише пресуду Вишег суда Небојши Зеленовићу за ненаменско трошење 5 милиона евра из буџета.

Е. Е.

Leave a Reply