Позивамо све којима је стало до очувања Косова и Метохије у саставу Србије, све згрожене терором који народ одан Србији трпи у окупираној покрајини, све који имају жељу да помогну Србима на КиМ,

ДА ОДМАХ ПОЧНУ СА БОЈКОТОМ ШИПТАРСКЕ РОБЕ!

Ту пре свега мислимо на ОМВ пумпе које су у власништву Бекета Пацолија једног од највећих финансијера шиптарског тероризма, приватне радње, најчешће пекаре, које су у власништву Шиптара. Потпуно је небитно да ли је власник одређеног објекта неко ко отворено или прикривено подржава терор званичне Приштине и њених западних покровитеља. Сама могућност да било који динар потрошен у Србији заврши код оних који убијају, туку, протерују и понижавају Србе на КиМ, мора да буде довољан разлог за бојкот. Због добро знане породично-племенске повезаности Шиптара, сасвим је разумљиво да нити један објекат на територији Србије а у шиптарском власништву не може да буде изузет од такве могућности, због чега апсолутно сви морају да буду бојкотовани.

Важно је напоменути да је бојкот савршено законит начин изражавања политичке, друштвене, националне и сваке друге воље. Нико није дужан да купује било коју робу, па ни шиптарску. Сваки народ има право да се организује у самоодбрани. Имамо свако божије и људско право да спречимо непријатеља да се, док нас убија, још и користи о нас.

То није право које нам неко даје или одузима. То је право које имамо самим тим што смо Срби и родољуби којима је стало до наше државе, нације и наравно Косова и Метохије.

На то право смо били заборавили. И то је предуго трајало. Крајње је време да га искористимо у пуној, по наше непријатеље разорној мери.

И не заборавите куповином производа у њиховим радњама, пекарама,пумпама већ смо платили метке којима су убијени српски хероји у Бањској!

Оставите Коментар