Председник Србије Александар Вучић одбрусио је Милу Ђукановићу, који је оптужио србију да се меша у унутрашње ствари Црне Горе!

Председник Вучић је брутално одговорио на поруке Ђукановића, који је претходно истицао да је устоличење митрополита Јоаникија на Цетињу „силовање“ Црне Горе, иако се овај чин увек дешавао у Цетињском манастиру.

  • Да одговорим господину Ђукановићу: Ни ти ни било ко други нећете успети да покорите Србију и нећете је више покоравати као што сте чинили пртходних 30 година. Владали сте овом земљом на све могуће начине, преко криминала, полицијских функционера, политичких функционера, функционера у обавештајним структурама. Ми смо те људе који су радили против Србије највећим делом почистили и наставићемо по чишћење – истакао је председник Вучић гостујући на ТВ Прва и додао:
  • Ја вам кажем, нећете покорити Србију као што сте је покоравали. И увек су из Црне Горе долазили напади на Србију – и у време агресије НАТО на нашу земљу, Црна Гора је коришћена као политички полигон за напад на Србију, и сваки пут се то дешавало. И они су навикли да управљају Србијом, не само тржиштем наркотика и убијањима по Београду, навикли су да управљају Србијом. Ја вам сад кажем – ми нећемо да управљамо Црном Гором, ми хоћемо братске односе са Црном Гором. Али вам гарантујем, док сам жив нећу вам дати да Србију покорите онако како сте је покоравали готово ш30 година! Док сам жив, а ви знате шта то значи и шта треба да предузмете! – закључио је председник Србије.

Оставите Коментар