Душко Кнежевић ће крајем августа највероватније допутовати из Лондона да присуствује победничком слављу 30. августа, изјавио је у емисији “Поглед” Националне ИН4С ТВ председник Атлас групе. Кнежевић је објаснио и зашто је режимски непријатељ број 1 актуелне власти у Црној Гори.

Његово појављивање у медијима коментарише цео регион, а актуелна власт у Црној Гори се тресе.

“Дуго сам радио за режим Мила Ђукановића на промоцијама и међународним активностима и сигурно сам човек који много зна изнутра и знам где су Милове слабе тачке, где му је веза са криминалом и где су му конекције са иностранством. Скидањем Интерполове потернице се види да се само радило о политичкој хајци и обрачуну са мном.” – тврди Душко Кнежевић.

Истиче да је доста активан на политичкој сцени и да, како каже, доста комуницира са свим опозиционим лидерима.

“Сад је најважније изаћи на изборе и направити добар резултат. Срушити режимску диктатуру Мила Ђукановића и ући у ново прекрајање историје Црне Горе после 30. августа где се очекује пад Мила Ђукановића.”

Сматра да је однос опозиционих странака позитиван и да су схватили да имају један заједнички циљ:

“Рушење диктатуре Мила Ђукановића. Људи који подржавају литије и сами учесници су добитна комбинација у борби против рушења режима.” – каже Кнежевић.

О литијама у Црној Гори рекао је:

“Литије нису довољан замајац да се обори режим, али су изванредна енергија да се преко црквених одбора људи изведу на гласање и кад пређемо 70%, Мило Ђукановић пада. Црква сама по себи не може да иде у политичку кампању, али су важан фактор који ће одлучити победника у Црној Гори.”

“Маровић је спреман да проговори. Начин на који су се односили према њему био је суров и под великом тортуром је био натеран да потпише споразум и призна све што су му наредили. Шаљем поруку корумпираном судству и тужилаштву да пазе добро шта раде и не затрпавају трагове Мила Ђукановића.” – наводи Кнежевић.

Да се владајућа странка служи застрашивањем народа хапшењима, очигледно је у Црној Гори.

“Може да хапси колико хоће, нама иконица на друштвеним мрежама која представља одбројавање сата Мила Ђукановића у затворској униформи већ има милион прегледа и шеровања.” – каже Душко Кнежевић

Ситуацију да ДПС ових дана ради на мобилизацији људи који не живе у Црној Гори као и на штампању додатних докумената, Кнежевић је прокоментарисао:

“То је стара пракса ДПС-а, али ти људи су сада у великом страху. Мислим да је опозиција добро организована што се тога тиче. Објављују сва та имена људи и свих нових издатих личних карата и сматрам да ће после избора сви ти људи бити посебно третирани, а посебно они који немају држављанство, а дошли су као лажни гласачи одговараће кривично.” – истиче Кнежевић.

О садашњем финансирању ДПС господин Кнежевић је рекао:

“Све иде преко кеша од владајућих тајкуна и криминалних кланова” и да, како каже, само 10% финансирања иде преко рачуна да би се показало како је све транспаренто.

“Мило Ђукановић располаже са великим кешом из разних извора” – тврди Кнежевић.

Прокоментарисао је званичне извештаје европске комисије о предстојећим изборима у Црној Гори: “Избацили су доста докумената који указују на везу криминалних кланова Ђукановића са криминалним клановима из Азербејџана.”

Дан после избора, Душко Кнежевић у Црној Гори види напето, “Ако опозиција буде имала јасно дефинисану већину, Мило Ђукановић ће покушати да игра игру.”

Оставите Коментар