Српска десница одржала је данас конференцију за штампу у Прес центру на којој су говорили: Миша Вацић – председник Српске деснице, шеф његовог кабинета Ивана Борић и члан председништва Михаило Милошевић.

Тема конференције била је „Недела жутог режима“ а уводну реч одржао је Вацић који се током свог излагања највише бавио издајом Косова и Метохије од стране бившег досовског режима, а посебно је подсетио на пуштање 2108 терориста из српских затвора које је Коштуница ослободио, док су они наше заробљенике побили, уместо да смо их мењали сви за све. Поред тога, Вацић се посебно осврнуо на срамно и велеиздајничко поступање Вука Јеремића када је Косово у питању, а у време када је он био министар дипломатије. „Пошто НАТО у рату није успео да нас победи, своју агресију Запад је наставио преко досовског режима“ тврди Вацић.

Вацић се касније осврнуо и на прогон патриота за време Бориса Тадића који су масовно без разлога завршавали у затвору, приметивши да само Бошко Обрадовић од лидера тадашње патриотске опозиције никада није завршио иза решетака, чак није имао никада ни прекршајну пријаву.

Михајло Милошевић говорио је највише о уништењу Војске Србије. „Податак Министарства одбране из 2011. године каже да смо морали да увозимо падобране за потребе војске, а ја ћу вас подсетити да је Клуз некада производио 50 хиљада војних, пилотских и десантних падобрана за нашу војску“ подсећа Милошевић.

Ивана Борић осврнула се на економске крахове које је тадашња власт створила за време свог мандата. Као пример „жутог“ лоповлука навела је Драгана Ђиласа: „Са Ђиласом и Мишковићем се повезује преко 20 афера, а они су зарадили преко пола милијарде евра“ закључује Ивана.

Погледајте целу конференцију:

Оставите Коментар