Кинески лист „Глобал тајмс“ објавио је на свом Твитер налогу снимак, у којем грађани Кине шаљу поруке подршке грађанима Србије у борби против корона вируса.

На снимку под називом „Стојимо уз тебе, Србијо“, неки кинески држављани, међу којима има и деце, показују своје цртеже са заставама две земље, а већина њих поручује „Србија, хајде“ и „Кинези ће вас увек подржавати“.

Неки су своје поруке исписали и на српском језику, те тако један младић с наочарима и заштитном маском држи папир на којем, на оба језика, пише:

  • Нека Србија што пре прође кроз епидемију! Нека пријатељство између Кине и Србије траје заувек! Од младића жељног путовања у Србија – наводи се.

„Глобал тајмс“ у опису снимка наводи да је реч о благословима које су Кинези упутили Србији, заједно с донацијама које су упућене електронским путем амбасади Србије у Кини и здравственом помоћи које је влада те земље пружила Србији.

1 KОМЕНТАР

  1. Кинези су нам прави пријатељи они се понашају као прави пријатељи.Такође то су и Руси. А сва говна из еу и ове англосаксонске наказе отерати у пм и прекинути дипломатске
    односе са њима

Оставите Коментар