Заменик градоначелника Београда Горан Весић најавио је да ће сутра поднети приватну тужбу против Ивана Ивановића након што је водитељ на друштвеним мрежама објавио низ неистина о његовом наводном летовању.

Водитељ је данас на свом налогу на Твитеру уз низ увреда објавио неистиниту информацију да је Весић потрошио 80.000 евра за годишњи одмор и то у трајању од месец дана.

  • Сутра ћу поднети приватну тужбу против Ивана Ивановића због лажи које је изнео о мом летовању. Надам се да ће се појавити на суду где ће имати прилику да изнесе доказе за своје лажи. Трудим се да не тужим новинаре и то правило сам прекршио само у једном случају када је Веселин Симоновић звани Веса Ракија објавио да сам убио аутобусом људе – написао је Весић на свом налогу на Фејсбуку.

Весић је нагласио да је Ивановићу одавно место на суду.

  • Ивановић није новинар већ кафеџија познат по томе да је током ванредног стања отпустио своје запослене из ресторана ИД који је у његовом сувласништву. Пре тога је имао ресторан поред Kалемегдана који је изгорео под чудним околностима. Пре тога је покрао свог кума Ивана Зељковића коме је отео емисију. Покрао је и другог кума који је осмислио концепт Ивановићеве садашње емисије у којој само отвара уста. Овај уличар и патолошки лажов, који се лажно представља као новинар, лагао је у медијима да је обезбеђивао покојног премијера (Зорана) Ђинђића. Kао Ђинђићев сарадник знам да је то лаж јер Зоран није трпео олош у својој близини. Ивановић је тајкунска пудлица. (Драган) Шолак и (Драган) Ђилас су пронашли будалу жељну публицитета спремну да изговори и уради оно што они нису. То се некада звало дворска луда. Ивану Ивановићу, револуционару из Хрватске, који је читаво лето провео у „лијепој њиховој“ позивајући на рушење (председника Србије Александра) Вучића одавно је место на суду – написао је Весић на Фејсбуку.

Оставите Коментар