Ричард Гренел, близак сарадник америчког председника Доналда Трампа, упутио је данас оштре критике на рачун изабраног председника Џозефа Бајдена и потпредседнице Камале Харис поводом најава о покретању опозива Трампа и након што је друштвена мрежа Твитер трајно угасила његов налог.

“Хеј, Џо Бајден и Камала Харис, нек вам је са срећом када другим земљама будете говорили да не могу да утишају, цензуришу или затворе своје политичке противнике. Ова криза је амерички бренд и ви славите (привремену) моћ која долази са њом“, поручио је на Твитеру Гренел, одлазећи специјални изасланик Трампа за преговоре Београда и Приштине.

Демократе у Конгресу су запретиле да ће поново покренути процес Трамповог опозива ако он не поднесе оставку, окривљујући га за недавне нереде на Капитолу у Вашингтону.

После нереда у Вашингтону Твитер је одлучио да трајно суспендује налог америчког председника због, како су навели из те компаније, „ризика од даљег подстицања на насиље”, преноси Танјуг.

„После детаљног прегледа недавних твитова са ‘@realDonaldTrump’ налога и контекста око њих, трајно смо суспендовали налог због ризика од даљег подстицања насиља”, саопштила је америчка компанија у петак.

Оставите Коментар