ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се јавности из Народне Републике Кине, где учествује на самиту иницијативе „Појас и пут“.

О изјави Драгана Ђиласа да листа СНС неће имати 40 одсто на изборима, председник каже да у животу нема „машинског мозга“, и да тако може да броји само паре на својим рачунима.

– Лако је бити неодговоран и не говорити истину, и уложити милијарде у кампању против мене. Знате ли колико је медијских напада извршено на њих, а колико на мене? Један према 270. Један напад на њих, 270 напада на мене. Ми ћемо те бројке ускоро показати, и за штампана издања и за друге медије. Ми немамо тај проблем, нећу да се кријем, подржавам ону политичку опцију која води земљу у будућност, и која неће нашој земљи да унесе санкције, али је неће ни понизити – рекао је председник.

Вучић је, коментаришући изјаву Милоша Јовановића, подсетио да је и раније говорио да су сви исти, и левица и десница у опозицији.

– Хвала што сте то рекли, да сви знају да нема разлике између вас. А утакмица тек почиње, писало је на тараби ко ће шта да добије, а ја се уздам у народ и одговорност. Моја вера у људе се до сада показала исправном – закључио је председник Вучић.

Оставите Коментар