Мира Шкорић осванула је на једном познатом порталу у Немачкој због изјаве да ће се придружити грађанима који ће у октобру тужити земље чланице НАТО које су 1999. године бомбардовале Србију осиромашеним уранијумом.

Њена изјава да су нас све потровали изазвала је буру коментара и опречних мишљења код тамошњих читалаца. Једни су је критиковали, а други подржавали.

Подсетимо, Шкорићева је на манифестацији у Лесковцу одржала сјајан концерт, након којег је одговарала на бројна питања новинара, па се између осталог осврнула на своју болест.

– Не волим да размишљам о себи као да сам болесна особа, једноставно гурам даље, живим и певам искрено – рекла је певачица и открила да је чак четири пута оперисана због канцера, а придружиће се грађанима који ће у октобру тужити земље чланице НАТО, које су 1999. бомбардовале Србију осиромашеним уранијумом.

– Наравно да треба да се тужи! Све су нас потровали! И не само да се тужи, већ да их за уши довучемо у наше болнице и проведемо их кроз онколошка одељења на којима леже деца. То је страшно! Ви не знате колико су то дивна и паметна деца, а морају да се боре са нечим што их изједа – прокоментарисала је певачица.

Leave a Reply