Бесрамне лажи Боре Новаковића неће зауставити развој Новог Сада, изјавио је Александар Ђурђев, председник Српске лиге.

„Српска лига најоштрије осуђује нападе Боре Новаковића на градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића везане за градњу приступних саобраћајница и новог моста на Дунаву. Када Бора Новаковић осуђује изградњу новог моста преко Дунава, и при томе шири негативну пропаганду према НР Кини, онда је апсулутно свима јасно да градоначелник Милош Вучевић и градска власт раде добру ствар за Град Нови Сад“, рекао је Ђурђев, и додао:

Пре свега ради се о више идејних решења, који укључује будући четврти мост преко Дунава – обилазницу око Новог Сада, а све уз помоћ наших кинеских партнера из CRBC, фирме којој је поверено извршење овог капиталног инфраструктурног пројекта.

„Оваквим пројектима Нови Сад ће добити још лепши излед, биће просперитетнији и омогућиће бржи проток робе, капитала и услуга, што је од немерљивог значаја са сваког граћанина Новог Сада“, каже Ђурђев.

Додаје да, када је реч о корупцији Бора Новаковић илуструје најбољи пример, јер је је првостепено осуђен на 3,5 године затвора због малверзација приликом изградње Булевара Европе, али нажалост казну није одслужио јер судство и правда и даље трпе последице судских реформи из времена када је жута власт уназађивала Србију.

„Очигледно Вуку Јеремићу, Бори Новаковићу и осталима из Народне странке који су док су руководили Новим Садом планирали да изграде џамију у Лиманском парку, у време када су поставили споменик Узеиру Хаџибеијлиу на Београдском кеју у Новом Саду и разноразне жуте егзибиције којима су уназадили Србију смета када се нешто у Новом Саду добро уради и када се градоначелник Вучевић ангажује да обезбеди боље услове за живот свих Новосађана, и када ради на целокупном економском, друштвеном, културном и спортском развоју града. Српска лига у потпуности подржава градоначелника Милоша Вучевића у изградњи новог моста након кога ће сремска страна града доживети потпуни преображај, али такође и поручује да ћемо увек бити у одбрани пријатељства између Србије и Кине“, рекао је Ђурђев.

Оставите Коментар